Ön itt tartózkodik:
  1. SSS Románia »
  2. Hírfal »
  3. Programjaink Kolozsváron

Programjaink Kolozsváron

A kolozsvári Sára-terem (Szentegyház u. 7.) olyan hely kíván lenni a nagyváros szívében, ahol csoportok vagy személyek találkozhatnak rajtunk keresztül Istennel. A helyiséget éppen ezért Boldog Salkaházi Sára testvérünkről neveztük el, aki hasonló környezetben, a korabeli nagyváros (Kassa) élettel teli forgatagában talált rá a még több és igazabb életre Istenben, aki a mai emberhez hasonlóan intenzív szolgálatok közepette, Jézus példáját követve vált szentté, és adta oda életét vértanúként is barátaiért.

Táncmeditációs alkalmak:

Érdeklődni lehet Imre Edit testvérnél (email: ieditsss@gmail.com)

Lelkigondozás és személyes imaszolgálat:

Érdeklődni lehet Imre Edit testvérnél (email: ieditsss@gmail.com)

Versterápia, csoportos önismereti alkalmak:

Érdeklődni lehet Homa Ildikó testvérnél (email: ildiko.homa@gmail.com  )

Történetünk

Közösségünket Slachta Margit (1884–1974) alapította 1923. május 12-én Budapesten. A Társaság célja, hogy az ősi szerzetesi eszményt modern körülmények között megélve hivatásos és képzett munkatársakat küldjön az élet különféle területeire: a szociális, kulturális, közéleti szférába és minden olyan helyre, ahol az evangelizációt, a gyermek, a nő és a család jólétét mozdíthatjuk elő.

Bővebben

Lelkiségünk

Társaságunk azért alakult, hogy Istent dicsőítse, és hogy részt vegyen Krisztus megváltó tevékenységében a Megszentelő Szeretetről való tanúságtétel által. Lelkiségünket jellemzi: a Szentlélekben gyökerező élet, Szent Benedek lelkisége, a felkészült szociális tudatosság, a korszerű életstílus. A Szentlélekkel való bensőséges kapcsolatunk életünk legnagyobb kincse.

Bővebben

Kapcsolat

Szociális Testvérek Társasága
Románia


Tordai út, 33 szám
Kolozsvár
Kolozs megye
Románia
400193

Telefonszám:
0364-110.523

Írjon nekünk!

SSS Hírlevél

Ha értesülni szeretnél híreinkről, akkor a következő űrlap segítségével feliratkozhatsz hírlevelünkre.

Látogass meg minket!