Ön itt tartózkodik:
  1. SSS Románia »
  2. Hírfal »
  3. Kísért imádság hete

Kísért imádság hete

A program lényege: egy közös kezdő és záró alkalom között egy héten keresztül minden résztvevőnek lehetősége van arra, hogy naponta személyes kísérés mellett imádkozhasson, megtanulhasson különböző imamódokat, vagy megújítsa-elmélyítse imaéletét, kapcsolatba hozhassa a mindennapi életével, illetve egyféle hétköznapokban végzett lelkigyakorlatban vehessen részt. Azoknak ajánljuk, akiknek van már valamelyes kapcsolatuk Istennel, de a fentiek egyikére vágynak, és nincs lehetőségük vagy nem látják fontosnak kiszakadni a mindennapokból. Az érdeklődőknek bővebb leírást is küldünk.

A programot terveink szerint egyelőre továbbra is évente kétszer szervezzük meg, februárban Csíkszeredában, tavasszal Kolozsváron.

Érdeklődni lehet Farmati Anna testvérnél (email: annafarmati@gmail.com )

Történetünk

Közösségünket Slachta Margit (1884–1974) alapította 1923. május 12-én Budapesten. A Társaság célja, hogy az ősi szerzetesi eszményt modern körülmények között megélve hivatásos és képzett munkatársakat küldjön az élet különféle területeire: a szociális, kulturális, közéleti szférába és minden olyan helyre, ahol az evangelizációt, a gyermek, a nő és a család jólétét mozdíthatjuk elő.

Bővebben

Lelkiségünk

Társaságunk azért alakult, hogy Istent dicsőítse, és hogy részt vegyen Krisztus megváltó tevékenységében a Megszentelő Szeretetről való tanúságtétel által. Lelkiségünket jellemzi: a Szentlélekben gyökerező élet, Szent Benedek lelkisége, a felkészült szociális tudatosság, a korszerű életstílus. A Szentlélekkel való bensőséges kapcsolatunk életünk legnagyobb kincse.

Bővebben

Kapcsolat

Szociális Testvérek Társasága
Románia


Tordai út, 33 szám
Kolozsvár
Kolozs megye
Románia
400193

Telefonszám:
0364-110.523

Írjon nekünk!

SSS Hírlevél

Ha értesülni szeretnél híreinkről, akkor a következő űrlap segítségével feliratkozhatsz hírlevelünkre.

Látogass meg minket!